- 500 grams de crema de castanyes
- 100 grams de xocolata negre
- 110 grams de mantega (10 per untar el motlle)
- 3 ous
Fondre els 100 grams de mantega i la xocolata al bany Maria. Retirar del foc i afegir-hi la crema de castanyes. Batre fins a aconseguir una textura homogènia.
A part batre els ous com per fer una truita. Arribat a aquest punt afegir-los a la barreja.
Untar el motlle amb els 10 grams de mantega restant i una mica de farina. Abocar la massa al motlle.
Fornejar al forn precalentat a 150ºC durant uns 35 minuts. Desmoltllar quan estigui fred i servir acompanyat d'una crema anglesa.
A part batre els ous com per fer una truita. Arribat a aquest punt afegir-los a la barreja.
Untar el motlle amb els 10 grams de mantega restant i una mica de farina. Abocar la massa al motlle.
Fornejar al forn precalentat a 150ºC durant uns 35 minuts. Desmoltllar quan estigui fred i servir acompanyat d'una crema anglesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada