diumenge, 3 de novembre de 2013

Lassanyetes de ceps

Lassanyetes de ceps


  • pasta de lassanya fresca
  • 2 cebes
  • 400 grams de ceps
  • oli, sal i pebre
  • cognac

Salsa bechamel

  • 80 grams de mantega
  • 80 grams de farina
  • 1 litre de llet sensera
  • sal, pebre i un polsim de pols de ceps
  • 1 tòfona ratllada
  • formatge gruyere

Bullir la pasta fresca durant 3 minuts.

Tallar la ceba fina i ofegarla amb una mica d'oli. Tallar el ceps a trocets i guardem el suc. Afegir-ho tot a la ceba quan estigui tova i translúcida. Deixar que evapori el líquid i salpebrar. Afegir-hi una mica de cognac i deixar que es redueixi.

Fer la bechamel amb els ingredients indicats. Afegir-hi el pols de ceps i la tòfona ratllada.

En una safata de forn posar mantega i una mica de la bechamel. Muntar les lassanyes amb una capa de pasta, omplir amb els ceps i cubrir amb un altra capa de pasta.

Finalment cubrir amb la bechamel i el formatge gruyere per sobre.

Fornejar a 180ºC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada