- pasta de lassanya fresca
- 2 cebes
- 400 grams de ceps
- oli, sal i pebre
- cognac
Salsa bechamel
- 80 grams de mantega
- 80 grams de farina
- 1 litre de llet sensera
- sal, pebre i un polsim de pols de ceps
- 1 tòfona ratllada
- formatge gruyere
Bullir la pasta fresca durant 3 minuts.
Tallar la ceba fina i ofegarla amb una mica d'oli. Tallar el ceps a trocets i guardem el suc. Afegir-ho tot a la ceba quan estigui tova i translúcida. Deixar que evapori el líquid i salpebrar. Afegir-hi una mica de cognac i deixar que es redueixi.
Fer la bechamel amb els ingredients indicats. Afegir-hi el pols de ceps i la tòfona ratllada.
En una safata de forn posar mantega i una mica de la bechamel. Muntar les lassanyes amb una capa de pasta, omplir amb els ceps i cubrir amb un altra capa de pasta.
Finalment cubrir amb la bechamel i el formatge gruyere per sobre.
Fornejar a 180ºC.
Tallar la ceba fina i ofegarla amb una mica d'oli. Tallar el ceps a trocets i guardem el suc. Afegir-ho tot a la ceba quan estigui tova i translúcida. Deixar que evapori el líquid i salpebrar. Afegir-hi una mica de cognac i deixar que es redueixi.
Fer la bechamel amb els ingredients indicats. Afegir-hi el pols de ceps i la tòfona ratllada.
En una safata de forn posar mantega i una mica de la bechamel. Muntar les lassanyes amb una capa de pasta, omplir amb els ceps i cubrir amb un altra capa de pasta.
Finalment cubrir amb la bechamel i el formatge gruyere per sobre.
Fornejar a 180ºC.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada