diumenge, 3 de novembre de 2013

Fals tataki de vedella

Fals tataki de vedella


  • 1 culatí de vedella
  • suc de mitja llimona
  • alls
  • gingebre
  • caiena en branca
  • aigua, sal i oli d'oliva

Durant 24 hores posar el culatí tallat a tires amb aigua i sal (1 litre d'aigua per 60 grams de sal) i reservar a la nevera. Abans de preparar-los, escórrer i assecar bé.

Segellar-los a la paella a foc viu amb una mica d'oli, tenin cura de deixar-los ben cruets.

Preparar un adob amb els ingredients restants, i macerar durant al menys 2 hores els culatins donant-lis la volta de tant en tant. Reservar a la nevera.

Transcurrit el temps, treure'ls de la nevera i calentar a la paella ràpidament.

Presentació

Tallar a troços d'un centímetre aproximadament. Servir en un plat en forma de ventall i salsejar amb l'adob i una mica d'oli. Es pot acompanyar amb verduretes o graten de patates.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada