- 1 culatí de vedella
- suc de mitja llimona
- alls
- gingebre
- caiena en branca
- aigua, sal i oli d'oliva
Durant 24 hores posar el culatí tallat a tires amb aigua i sal (1 litre d'aigua per 60 grams de sal) i reservar a la nevera. Abans de preparar-los, escórrer i assecar bé.
Segellar-los a la paella a foc viu amb una mica d'oli, tenin cura de deixar-los ben cruets.
Preparar un adob amb els ingredients restants, i macerar durant al menys 2 hores els culatins donant-lis la volta de tant en tant. Reservar a la nevera.
Transcurrit el temps, treure'ls de la nevera i calentar a la paella ràpidament.
Presentació
Tallar a troços d'un centímetre aproximadament. Servir en un plat en forma de ventall i salsejar amb l'adob i una mica d'oli. Es pot acompanyar amb verduretes o graten de patates.
Segellar-los a la paella a foc viu amb una mica d'oli, tenin cura de deixar-los ben cruets.
Preparar un adob amb els ingredients restants, i macerar durant al menys 2 hores els culatins donant-lis la volta de tant en tant. Reservar a la nevera.
Transcurrit el temps, treure'ls de la nevera i calentar a la paella ràpidament.
Presentació
Tallar a troços d'un centímetre aproximadament. Servir en un plat en forma de ventall i salsejar amb l'adob i una mica d'oli. Es pot acompanyar amb verduretes o graten de patates.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada