- 300 grams de ceps
- 1 safata de xampinyons laminats
- 1 copeta de xerès
- 4 cebes
- 1 litre de caldo de pollastre
Sofregir la ceba i un cop daurada afegir-hi els ceps i els xampinyons. Quan l'aigua s'hagi evaporat afegir-hi el xerès i deixar-lo reduir. Afegir el caldo i cuinar durant 10 minuts. Per acabar, triturar i reservar.
Parmentier
- 4 patates
- 2 cebes
- ½ litre de llet
- ½ litre de nata líquida
- sal, pebre i nou moscada
Sofregir la ceba i afegir les patates tallades a troços. Afegir la llet i cunar fins que les patates estiguin cuites. Salpebrar i afegir nou moscada. Triturar i afegir la nata líquida.
Presentació
En un plat soper fer un fons amb el parmentier. Al centre del plat afegir-hi la crema de ceps.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada