dissabte, 2 de novembre de 2013

Crema de ceps sobre parmentier dos colors

Crema de ceps
  • 300 grams de ceps
  • 1 safata de xampinyons laminats
  • 1 copeta de xerès
  • 4 cebes
  • 1 litre de caldo de pollastre
Sofregir la ceba i un cop daurada afegir-hi els ceps i els xampinyons. Quan l'aigua s'hagi evaporat afegir-hi el xerès i deixar-lo reduir. Afegir el caldo i cuinar durant 10 minuts. Per acabar, triturar i reservar.

Parmentier
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • ½ litre de llet
  • ½ litre de nata líquida
  • sal, pebre i nou moscada

Sofregir la ceba i afegir les patates tallades a troços. Afegir la llet i cunar fins que les patates estiguin cuites. Salpebrar i afegir nou moscada. Triturar i afegir la nata líquida.

Presentació

En un plat soper fer un fons amb el parmentier. Al centre del plat afegir-hi la crema de ceps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada