dimecres, 5 de novembre de 2014

Aliments de temporada: Novembre

Un mes més i tornem a oferir-vos la llista de la compra més saludable i interessant per aquest mes. Recordem que menjar de temporada és menjar més sa.

  • Fruites: Alvocat, caqui, xirimoia, magrana, kiwi, llimona, mandarina, mango, poma, taronja, pera, plàtan, aranja i raïm
  • Verdures i hortalisses: Bleda, All, carxofa, api, albergínia, bròquil, carbassó, carbassa, card, ceba, col llombarda, coliflor, endívia, escarola, espinacs, pèsol, mongeta tendra, enciam, nap, cogombre, pebrot, porro, rave, Remolatxa, col, tomàquet i pastanaga.
  • Peix i marisc: Escopinyes, besuc, camaró, carpa, escamarlà, congre, daurada, gamba rosada, gamba gris, llobarro, musclos, mero, nècora, ostres, perca, peix espasa, salmó, rogers, tauró, truita i vieires.
  • Carns: Becada, porc, garrí, guatlla, conill, xai, faisà, gallina, senglar, llebre, lletons, ànec, gall d'indi, perdius, pollastre, vedella, i cérvol.


Bona compra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada