- Pasta de caneló fresca
- 500 g de jarret de vedella
- 250 g de punta de llom de porc
- 200 g de cansalada ibèrica
- 1 pollastre de pagès
- 100 g de foie
- 2 pastanagues, 4 cebes, 1/2 alberginia, 1 porro i 2 tomàquets
- 1 cabeça d'alls
- oli i tòfona
- pebre i sal al gust
Per la beixamel
Posar tots els ingredients a la safata del forn salpebrar i cobrir amb l'oli. Rostir durant 3 hores a 140ºC. Opcionalment, mullar amb vapor o amb una safata d'aigua dins el forn.
Trinxar i afegir-hi la meitat de l'oli.
Daurar el foie en part de l'oli restant i barrejar-ho tot.
Bullir el canelons segons recomana el fabricant de la pasta. Estendre en un drap net de cuina i omplir amb la pasta de carn.
- 70 g de mantega
- 70 g de farina
- 1,2 l de llet sencera
- sal, pebre, nou moscada i pols de ceps
- formatge parmesà ratllat
Trinxar i afegir-hi la meitat de l'oli.
Daurar el foie en part de l'oli restant i barrejar-ho tot.
Bullir el canelons segons recomana el fabricant de la pasta. Estendre en un drap net de cuina i omplir amb la pasta de carn.
Posar els canelons en una safata de forn, prèviament pintada amb l'oli del rostit, farcir i afegir la beixamel. Escampar-hi formatge parmesà ratllat i uns trossos de mantega. Escalfar al forn a temperatura mitjana, i quan estan ben calents gratinar fins que el formatge es dauri. Servir immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada