dijous, 6 de novembre de 2014

Canelons de Marga i Titina

Canelons de Marga i Titina




  • Pasta de caneló fresca
  • 500 g de jarret de vedella
  • 250 g de punta de llom de porc
  • 200 g de cansalada ibèrica
  • 1 pollastre de pagès
  • 100 g de foie
  • 2 pastanagues, 4 cebes, 1/2 alberginia, 1 porro i 2 tomàquets
  • 1 cabeça d'alls
  • oli i tòfona
  • pebre i sal al gust

Per la beixamel

  • 70 g de mantega
  • 70 g de farina
  • 1,2 l de llet sencera
  • sal, pebre, nou moscada i pols de ceps
  • formatge parmesà ratllat

Posar tots els ingredients a la safata del forn salpebrar i cobrir amb l'oli. Rostir durant 3 hores a 140ºC. Opcionalment, mullar amb vapor o amb una safata d'aigua dins el forn.

Trinxar i afegir-hi la meitat de l'oli.

Daurar el foie en part de l'oli restant i barrejar-ho tot.

Bullir el canelons segons recomana el fabricant de la pasta. Estendre en un drap net de cuina i omplir amb la pasta de carn.
Posar els canelons en una safata de forn, prèviament pintada amb l'oli del rostit, farcir i afegir la beixamel. Escampar-hi formatge parmesà ratllat i uns trossos de mantega. Escalfar al forn a temperatura mitjana, i quan estan ben calents gratinar fins que el formatge es dauri. Servir immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada