dijous, 13 de novembre del 2014

Galetes clàsiques de Nadal

Galetes clàssiques de Nadal
(Recepte de Marian Casals)

Per a les galetes:

  • 120 gr de sucre glass
  • 400 gr de farina
  • 240 gr de mantega
  • 1 ou

Barrejar-ho tot i amassar bé.

Embolicar la massa amb film i deixar reposar la massa a la nevera un mínim d'1 hora.

Estirar la massa amb rodet fins a obtenir el gruix desitjat.

Tallar la massa amb els motlles.

Cobrir la safata amb paper de forn i posar-hi les galetes. Fornejar a 180ºC de 10 a 15 minuts (segons el forn).

Per a la glassa:

  • 200 gr de sucre glass
  • 1 clara d'ou (30 gr)
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • colorants alimentaris

Posar la clara d'ou i el suc de llimona a la batedora. Afegir-hi el sucre glass mentre es va muntant la clara.

Un cop muntada, repartir en varios recipients i afegir-hi els colorants desitjats.

Ja està llesta per utilitzar.

Pintar les galetes i deixa assecar un mínim de 3 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada