dijous, 6 de novembre del 2014

Taronja a la taronja

Taronja a la taronja



  • Taronges de taula
  • Canyella en branca
  • Sucre
  • Cointreau

Pelar i tallar les taronges a làmines més o menys fines. 

Rentar la pell de mitja taronja i tallar-la en julien, cuidant d'apartar la part blanca de la pell. 

En un pot es tira la pell de la taronja amb una o dues cullerades soperes de sucre, la branca de canyella i una mica d'aigua. Es porta a ebullició fins que espesseixi una mica i tingui l'aspecte d'un almívar clar. 

A continuació s'afegeig una raig de Cointreau i es torna a portar a ebullició durant una estona. Se li afegeix també mig got de suc de taronja. 

Es reguen les taronges amb aquesta salsa i es deixen refredar. 

Es serveixen a temperatura ambient. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada