dimecres, 29 de gener del 2014

Estrella Damm Inedit


Estrella Damm Inedit és un cupatge únic de malt d’ordi i blat aromatitzat amb coriandre, pell de taronja i regalèssia.
Estrella Damm Inedit neix del convenciment que era necessària una cervesa capaç d’acompanyar amb el màxim respecte la millor gastronomia. Aquesta és la seva intenció i la seva virtut, i això és el que la fa una cervesa diferent, especial, única.

Ha estat creada pels mestres cervesers de Damm, hereus d’una tradició secular i creadors d’algunes de les cerveses més apreciades al nostre país, i també per Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d'elBulli.

Es recomana mantenir-la en una glaçonera durant el seu servei en copes de vi blanc. És important no emplenar més de la meitat de la copa per tal d’apreciar perfectament totes les virtuts del producte. Temperatura recomanada entre 4º i 8ºC.

Nota de tast: d’alta intensitat i complexitat aromàtica, amb un aspecte lleugerament tèrbol. Molt afruitada i floral al nas, amb sensació de llevat fresc i reminiscències d’espècies dolces. De textura cremosa i fresca, volum suau i carbònic delicat. Té un postgust llarg i un record afable. Una beguda que pot acollir el festival de sabors que ens regala la gastronomia. Els amargs, els àcids, els fumats, els acètics... totes aquestes sensacions que tan atemoreixen als sumillers per fer un maridatge tenen solució! La bombolla està integrada i és delicada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada