diumenge, 19 de gener del 2014

Tast de Formatges de Pastor

Comencem el nou any amb una proposta molt interessant per a tots els amants dels formatges. Es tracta d'un Tast Maridat de 7 Formatges de Pastor a càrreg del mestre afinador Xavier Bordetas.

En Xavier ens explicarà en què consisteix això d'afinar formatges, quin és el procés d'elaboració que segueixen els formatges i les curiositats i particularitats de cadascún dels formatges que tastarem durant la sessió així com la seva història. Si el voleu conèixer una mica més a fons podeu llegir aquí.

I és que els Formatges de Pastor són quelcom més que formatge. Al darrera hi ha tota una forma d'entendre i viure la vida.

Els formatges els acompanyarà amb els seus complements més adients, com ara els pans que millor puguin permetre la seva degustació i altres coses com melmelades i fruites variades.

Hi haurà una selecció de begudes per maridar amb els diferents formatges que ens permetran gaudir dels formatges i potenciar-los encara més.

Una excepcional sessió que farem a les pròpies instalacions de la Universitat Internacional de Catalunya el Dimecres dia 29 de Gener a les 19:30h.

Jo no m'ho perdo, i tu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada