Sant Ignasi i Montreix. Rodejada de camps i boscos, la finca es troba dins del municipi d'Olost del Lluçanès, a 100 km de Barcelona.
La Formatgeria Reixagó està situada al costat de la sala de munyida; d'aquesta manera la llet no ha de ser transportada, i per tant no pateix alteracions ni fregaments.
Els formatges són elaborats amb llet de vaca de la pròpia explotació. L'alimentació és sana i natural, garantia d'un producte de qualitat i sabor diferenciat.
La Formatgeria Reixagó està situada al costat de la sala de munyida; d'aquesta manera la llet no ha de ser transportada, i per tant no pateix alteracions ni fregaments.
Els formatges són elaborats amb llet de vaca de la pròpia explotació. L'alimentació és sana i natural, garantia d'un producte de qualitat i sabor diferenciat.
Elaborem els formatges de forma totalment artesanal amb llet crua de vaca. Disposem de modernes instal·lacions, les quals asseguren que el nostre producte compleixi tots els certificats de qualitat.
Sant Ignasi és un formatge de pasta tova de coagulació làctica. Cremós i de sabor suau, amb una curació d'aproximadament 3 setmanes.
Montreix és també un formatge de pasta tova de coagulació mixta.Cremós i amb una curació de 5 a 6 setmanes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada